Taller: Gestiona l’estrès

Les presses, l’excés d’activitats, l’excés d’informació… tot plegat sobrecarrega la nostra ment i el nostre cos que s’acaben estressant. L’estrès implica una demanda excepcional de recursos que, si és converteix en crònica, desgasta l’organisme a tots els nivells, portant-nos a estats d’esgotament físic i mental.

Cadascú sent l’estrès de forma distinta i sovint ni tan sols ens adonem del nostre nivell d’estrès.

Imparteix: Marga Pascual, Directora de Satya Centre de ioga i Professora de ioga.

Data: Dissabte 1 de desembre de 2018
Horari: 09:30 a 13:30

Preu: 45 €
Socis i abonaments: 40€

Taller de quatre hores que combina teoria i pràctica. La part teòrica, et permetrà entendre què és l’estrès, perquè es produeix i quan es converteix en un problema. Veurem també amb quins mitjans comptes per poder-lo gestionar o, fins i tot, reduir-lo i reenfocar la teva vida des d’una forma de fer més serena.

En la part pràctica experimentaràs tècniques senzilles i n’observaràs el seu efecte més immediat. Per a cada tècnica, explicarem en quins moments la pots aplicar i com t’ajuda a reconduir o reduir l’estrès. Veuràs que són tècniques gens complexes que podràs aplicar en el teu dia a dia d’una manera fàcil i assequible.

Potser no pots canviar moltes de les situacions que t’envolten, però sí que pots canviar la forma en que les vius i les gestiones. En aquest taller aprendràs com.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cogoms (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Taller "Gestiona l'estrès"

* Dades obligatòries