Sèrie articular (Pawanmuktasana 1)

Pawanmuktasana1És una sèrie de moviments que ajuden a lubricar i alliberar les articulacions de les extremitats i zona cervical. És una pràctica assequible a tothom (excepte en cas de lesions articulars concretes que desaconsellin el moviment) que ajuda a mantenir les articulacions saludables i amb una bona mobilitat.

És una sèrie creada per Swami Satyananda Saraswati (1923-2009), mestre yogui de la India, creador de la Bihar School of Yoga.

Practica amb una ment atenta, observant els moviments i les sensacions quan els fas. Evita entrar en moviments automàtics.

Les especificacions que es donen estan pensades per persones practicants de ioga que coneixen com fer les asana d’aquesta pràctica. És important conèixer com construir i desfer cada asana, així com les alineacions corporals correctes en cada cas.

Si no ets practicant habitual de ioga o no coneixes algun dels asana proposats, consulta’ns abans de fer la pràctica. És molt important poder practicar amb un professor que et pugui adaptar i corregir allò que et pot perjudicar.

No ens fem responsables d’un mal ús d’aquesta pràctica

Vull rebre la pràctica "Sèrie articular (Pawanmuktasana 1)" per correu electrònic

Nom (*)

Cognom (*)

Correu (*)

* Dades obligatòries