Psoes en forma

Psoes en forma

Una pràctica que t’ajudarà a mantenir el psoes en bon estat. És un múscul intern que uneix la columna vertebral a la cuixa (n’hi ha un a cada banda) i que participa tan en el moviment com en l’estabilitat de la postura corporal. En aquesta pràctica, es fan asanes que l’enforteixen i asanes que l’estiren, per mantenir-lo en forma i permetre que desenvolupi la seva funció correctament.

Si passes moltes hores assegut/da, aquest múscul s’escurça i es debilita i acaba comprometent la salut de la zona lumbar. Aquesta pràctica et pot anar molt bé per compensar i mantenir aquesta zona en bon estat.

Les especificacions que es donen estan pensades per persones practicants de ioga que coneixen com fer les asana d’aquesta pràctica. És important conèixer com construir i desfer cada asana, així com les alineacions corporals correctes en cada cas.

Si no ets practicant habitual de ioga o no coneixes algun dels asana proposats, consulta’ns abans de fer la pràctica. És molt important poder practicar amb un professor que et pugui adaptar i corregir allò que et pot perjudicar.

No ens fem responsables d’un mal ús d’aquesta pràctica

Vull rebre la pràctica "Psoes en forma" per correu electrònic

Nom (*)

Cognom (*)

Correu (*)

* Dades obligatòries