Monogràfic: Què és el ioga?

Que es ioga

Sovint hi ha idees preconcebudes de que el ioga és una gimnàstica suau, o la pràctica d’una sèrie de postures inassolibles per a la majoria, o que el ioga és seure i posar la ment en blanc… el cert és que quan iniciem la pràctica de ioga notem canvis a tots els nivells (físic, emocional i mental) i que, mica en mica, anem retrobant un estat de equilibri i centrament que ens permet enfocar el dia a dia d’una forma més tranquil·la i optimista.

Imparteix: Marga Pascual, Directora de Satya Centre de ioga i Professora de ioga.

Data: Divendres 13 de setembre de 2018
Horari: 18:30 a 20:00

Activitat gratuita per a tothom

Imprescindible reservar plaça enviant un correu a info@satyaioga.cat o trucant al 633 512 112

Farem un monogràfic teòric per explicar què és el ioga i quin és el seu objectiu. Parlarem dels seus orígens, de les diferents corrents del ioga i, en particular, del Raja Ioga i del Hatha Ioga, coneixent quina és la pràctica que ens proposen i els beneficis que en podem obtenir.

Vine a aquest monogràfic per entendre què estem fent quan fem ioga i perquè experimentem tots aquests canvis. A més, també podràs veure que el ioga t’ofereix un gran ventall de possibilitats i que pots ajustar la pràctica a les teves característiques personals i obtenir-ne així els beneficis partint del punt on tu et trobes.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cogoms (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Comentaris

Monogràfic: Què és el ioga

* Dades obligatòries