Monogràfic: ioga nidra

ioga nidra

El ioga nidra és el ioga del son conscient. És una meditació guiada en la qual es redueixen les distraccions de la ment i s’arriben a uns estats de relaxació física, emocional i mental profundes i conscients.

Imparteix: Marga Pascual, Directora de Satya Centre de ioga i Professora de ioga.

Data: Divendres 5 de juliol de 2019
Horari: 18:30 a 20:00

Aportació: 12 €
Socis amb quota: Gratuït
Abonaments: 50% de descompte

Imprescindible reservar plaça enviant un correu a info@satyaioga.cat o trucant al 633 512 112

Swami Satyananda Saraswati va recuperar pràctiques antigues dels tantres i a través de la seva adaptació i actualització, va desenvolupar el ioga nidra, una pràctica de meditació i relaxació profunda. Podem traduir el seu nom com “son psíquic” o “son conscient”.

És un mètode sistemàtic i guiat amb el que aprenem a relaxar-nos de forma conscient i que indueix una relaxació física, mental i emocional complerta. Mitjançant els passos proposats, la ment es desentén de l’exterior (tot allò que ens arriba a través dels sentits) i arriba a un estat que es troba entre la vigília i la son. En aquest estat, de forma espontània, es contacta a la vegada amb les dimensions conscients i inconscients i la ment està excepcionalment receptiva.

La pràctica de ioga nidra és reconstituent per a cos i ment gràcies al profund estat de relaxació al que s’arriba. Però no només això, sinó que podem millorar l’esquema corporal, la capacitat de concentració, desenvolupar la memòria, augmentar el coneixement, la creativitat i descobrir el nostre potencial interior.

La pràctica es fa estirat, en postura de relaxació, i la sessió és guiada per l’instructor. Abans d’estirar-nos, es fa un petita preparació respiratòria i corporal a través de moviments suaus que facilitarà la relaxació muscular, emocional i mental.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cogoms (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Comentaris

Monogràfic: Ioga Nidra

* Dades obligatòries