Bany de so

Concert meditatiu amb bols tibetans, bols de quars, gongs i altres instruments sanadors.

Un massatge sonor, harmonitzador i profundament relaxant per connectar amb la nostra pau interior i restablir l’equilibri energètic del nostre cos. Sons per calmar la ment, obrir el cor i il·luminar el present.

A càrrec de: Xavi Sorolla, www.profundacalma.com.

Data: Divendres 30 de novembre de 2018
Horari: 19:00

Aportació: 10 €

Imprescindible reservar plaça.

El so que emeten els bols i els gongs és harmonitzador, una confortable sensació de serenitat ens envaeix i les nostres tensions es redueixen. Tot el nostre ésser es beneficia d’aquests sons regeneradors que ens proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos bé i en pau.

Aquests sons i les seves resonàncies tenen la virtut de modificar l’estat de la nostra consciència de forma instantània, d’alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra esència, el no-jo o com ho vulguem dir, amb plans més subtils que ens permeten sentir i observar més enllà de la percepció habitual de l’ego. Uns sons que provoquen l’escolta interna, des del silenci i cap al silenci.

Un Bany de So amb gongs, bols i altres instruments sanadors és una experiència intensa. Hi ha qui ho compara amb una meditació profunda, qui en acabar li ha semblat que els sons l’han portat a un altre lloc,… però tots experimentem un profund estat de relaxació que dura i es va consolidant durant els següents dies.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cognom (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Bany de so

1 de juny de 2018

* Dades obligatòries