Taller “Iniciació al Cant Vèdic”

Cant Vedic

Cantar és una eina molt poderosa de transformació personal.

La llengua del cant vèdic és el sànscrit, llengua de bellesa inigualable, molt rica en matisos. Els textos tenen sons que, pronunciats correctament, generen vibracions específiques que afecten a tots els nivells, creant una profunda transformació. Cos, ment i emocions es veuen afectats de forma positiva per aquestes ones vibratòries.

Per practicar el cant vèdic, no cal tenir una gran veu, ni dots especials per a cantar. La pròpia pràctica refina la teva veu i la teva oïda, ajudant-te a percebre els sons amb més profunditat i a reproduir-los fidelment.

Imparteix: Aranzazu Corrales, professora de ioga i practicant de cant vèdic. (SANTYA Yoga Terapéutico)

S’ha format com a professora de ioga a Sadhana Barcelona, fent després post formació de Viniyoga i línia de TKV Desikachar amb Montserrat Serra i la especialització en Ioga Terapèutic a Pranamanas Yoga Terapéutico, amb Víctor Morera i Grazia Sufritti, i alguns mòduls amb Kausthub Desikachar de KHYF.

Aprofundeix des de fa anys en els ensenyaments dels Yoga-sūtra amb la Montserrat Serra. Es forma en Cant Vèdic amb la Núria Vinyals. Radha Sundararajan supervisa també la seva formació com a formadora de cant.

Data: Divendres 28 de setembre de 2018
Horari: de 18:00 a 21:00
Preu: 35 €

Imprescindible reservar plaça.

En aquest taller de 3 hores de durada, practicarem āsana i prāṇāyāma amb el nostre cos i la nostra veu, presentarem els orígens del cant vèdic, parlarem de les seves regles inicials més importants i exercitarem els cants d’iniciació tradicionals.

En el cant vèdic, cal repetir exactament el que el professor recita. Ens asseurem un davant de l’altre o en cercle per tal d’escoltar amb claredat i atenció i poder així repetir sense cometre errors de pronuncia.

Comencem pels cants més senzills i, segons evolucioni el grup, anirem avançant en aquest preciós i preuat camí del cant vèdic.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cognom (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Taller “Iniciació al Cant Vèdic”

28 de setembre de 2018

* Dades obligatòries