Marga Pascual, Directora del Centre i Professora de ioga

Vaig començar a practicar ioga de forma casual, però ben aviat vaig ser conscient de la força i la potència d’aquesta disciplina. A l’experimentar els seus efectes, vaig voler aprofundir i vaig començar la formació de professora de ioga. No perquè tingués pensat dedicar-m’hi, sinó perquè era la única formació que es podia fer. En aquells moments jo em dedicava professionalment a les tecnologies de la informació treballant en una multinacional i el ioga m’aportava el retorn a l’equilibri.

Poc a poc, a mida que avançava en els meus estudis i les meves experiències en el ioga, va anar prenent forma la idea de dedicar-me a transmetre als altres els beneficis que el ioga pot aportar. I així va arribar el moment del canvi. Vaig abandonar la meva dedicació de vint-i- cinc anys a les tecnologies de la informació per crear Satya, que va començar a l’any 2012.

Soc professora de Ioga titulada per la “Asociación Española de Practicantes de Yoga (AEPY)”. M’he format principalment amb Manuel Morata (deixeble directe de Nil Hahoutoff i Satyananda Saraswati), Habib BA (epd) i Gemma Vidal.També estic titulada per la Yoga Vendanta Forest Academy of Rishikesh amb la formació feta a la India al Sivananda Yoga Vedanta Center.

La meva curiositat i ganes d’aprendre són inacabables, el que em porta a fer contínuament seminaris o auto-estudi sobre temes relacionats amb el ioga i tot el relacionat amb l’expressió de l’essència humana.