Joana Mateu, Professora en Mindfulness

Joana Mateu
Llicenciada en Psicologia, Coach Certificada per l’Escola Europea de Coaching, graduada per la International Coaching Federation.

Professora en Mindfulness qualificada pel Centre for Mindfulness Research and Practice (CMRP) de la Universitat de Bangor- UK, Teacher Trainee en MSC (Mindfulness Self-Compassion) pel Center for Mindful Self-Compassion (CMSC), Coordinadora de Grup de pràctica de Mindfulness de l’Associació Espanyola de Mindfulness i Compassió (AEMind). Formació Avançada Mindfulness en la pràctica clínica (AEMind),  MBSR (Mindfulness-based stress reduction), MBCT (Mindfulness-based cognitive therapy), MSC (Mindfulness Self-Compassion), MIP (Mindfulness Interpersonal), CFT (Compassion Focused Therapy). Especialitzada en acompanyament en processos de transició i desenvolupament de persones i equips.

L’aproximació i l’acompanyament a l’èsser humà són l’eix de la meva trajectòria professional, que va del món de la salut al de la docència, l’acompanyament personal, i el de la gestió i coordinació d’equips.

Mindfulness constitueix el principal enfocament en els processos que acompanyo.