Monogràfic: Ioga restauratiu: respira !

Restauratiu

El ioga restauratiu és una forma molt suau de ioga que indueix una relaxació mental i física profundes. S’adopten postures passives amb l’ajuda de mantes, coixins, cinturons, blocs, etc. i es mantenen durant una estona facilitant que els teixits del cos puguin cedir sense forçar-los.

Imparteix: Marga Pascual, Directora de Satya Centre de ioga i Professora de ioga.

Data: Divendres 18 de maig de 2018
Horari: 18:30 a 20:00

Aportació: 12 €
Socis amb quota: Gratuït
Abonaments: 50% de descompte

Imprescindible reservar plaça enviant un correu a info@satyaioga.cat o trucant al 633 512 112

Sovint l’abdomen i zona toràcica estan comprimits per mals hàbits posturals. És habitual deixar caure les espatlles endavant i corbar excessivament l’esquena, desplaçant el cap del seu eix vertical cap endavant. Tot plegat fa que el pit s’enfonsi i que l’abdomen quedi comprimit, impedint l’expressió dels moviments naturals de la respiració i fent que la respiració es torni superficial, curta i ràpida. Si a més patim estrès, aquesta afectació sobre la respiració es veu agreujada.

Quan afectem la respiració, afectem de forma negativa la salut física i emocional i també l’estat mental. Farem una sessió de ioga restauratiu especialment pensada per obrir les àrees corporals que participen a la respiració. Aquesta pràctica t’ajudarà a restablir els espais que la respiració necessita per expressar-se i, de retruc, a trobar un estat d’equilibri i calma emocional i mental a l’hora que el cos físic obtindrà una dosi extra d’energia.

Es també una pràctica molt indicada en l’època primaveral, quan les al·lèrgies dificulten la nostra respiració.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cogoms (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Comentaris

Monogràfic: Ioga Restauratiu

* Dades obligatòries