Monogràfic: Fluïdesa energètica

Pawanmuktasana 3

En un estat de salut, l’energia flueix per tot el cos, arribant fins a tots els racons i permetent que cada cèl·lula pugui funcionar desenvolupant la seva funció amb normalitat.

Imparteix: Marga Pascual, Directora de Satya Centre de ioga i Professora de ioga.

Data: Dissabte 18 de novembre de 2017
Sessió matí: 09:30 a 10:45

Aportació: 12 €
Socis amb quota:
Gratuït
Abonaments:
50% de descompte

Imprescindible reservar plaça

Les tensions, mals hàbits, sedentarisme,… poden generar bloquejos corporals que es converteixen en obstacles per a la lliure circulació energètica. Qualsevol contractura muscular, la rigidesa a diferents zones de la columna vertebral, la rigidesa articular en diferents zones del cos,… tot s’acaba traduint en bloquejos i obstacles a l’energia. I quan l’energia no arriba o arriba de forma deficient a alguna part del cos, es produeix un mal funcionament que s’acaba traduint en una manca de salut.

En aquest monogràfic farem una sessió pràctica de moviments que t’ajudaran a desfer aquests bloquejos i, per tant, a reactivar i millorar la circulació fluïda de l’energia pel teu cos. És una seqüència basada en la sèrie Pawanmuktasana (Part 3) de Swami Satyananda Saraswati.

Important: si tens lesions als genolls, ciàtica o alguna lesió a la part baixa de l’esquena, consulta’ns abans d’apuntar-te al monogràfic.

Places limitades

Fes la reserva

Reserva la teva plaça

Nom (*)

Cogoms (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Monogràfic: Fluïdesa energètica

Horari: Dissabte 18 de novembre de 9:30 a 10:45

* Dades obligatòries