Curs d’entrenament Mindfulness

Curs d’entrenament Mindfulness

Estàs donant voltes, una vegada i una altra, als mateixos pensaments, records o anticipant el futur?
Les cabòries contínues et produeixen ansietat o tristesa?
Tens dificultats per regular les teves emocions?
L’estrès et domina?

Per a què Mindfullness

Mindfulness és un entrenament sistemàtic de la ment que desenvolupa recursos interns d’auto-observació i auto-regulació.

 • Entrena la ment per concentrar-se i enfocar-se.
 • Proporciona una visió clara i conscient del que està passant dins i fora d’un mateix, permetent una millor regulació emocional.
 • Augmenta els nivells d’energia i resistència a l’estrès.
 • Redueix els nivells d’ansietat, els patrons automàtics de reacció, millorant la presa de decisions.

Les últimes investigacions en neuroplasticitat demostren els canvis que es produeixen en el cervell pot canviar després d’un entrenament sistemàtic en Mindfulness. Està demostrat científicament que la pràctica d’entre 20-40 minuts diaris produeix resultats sorprenents en el benestar de les persones.

Adreçat a:

 • Persones que desitgin millorar els seu benestar físic i mental i estiguin disposades a adquirir un compromís de pràctica diària.
 • Professionals de la salut que desitgin iniciar la seva formació en un protocol amb eficiència clínica demostrada i estiguin disposats a adquirir un compromís de pràctica diària.

Aquest programa s’ha demostrat especialment útil per a persones amb tendència a pensaments negatius i repetitius que generen o perpetuen sentiments d’ansietat o baix estat d’ànim.

La realització d’aquest curs dóna accés al programa de Formació de Professors de Mindfulness – Nivell 1 que imparteix el Centre for Mindfulness Research and Practice -CMRP de la Universitat de Bangor- UK juntament amb l’Associació Espanyola de Mindfulness – AEMind.

Calendari del curs

 • Xerrada informativa: divendres, 15 de setembre a les 19:00. Cal reservar plaça

El curs consta de 9 tallers:

8 tallers de dues hores que es faran els següents divendres de 18:30 a 20:30:

 • Setembre: 29
 • Octubre: 6 i 20
 • Novembre: 3, 10 i 24
 • Desembre: 1 i 15

i un taller de 3 hores que es farà el dissabte 20 de gener de 2018 de 10:00 a 13:00.

Preu

El preu del curs és de 325 €, inclou dossier per al participant i accés a pràctiques de mindfulness en format mp3. Per a la inscripció és imprescindible l’assistència a la sessió de presentació o haver realitzat entrevista amb la instructora.

Imparteix

Joana Mateu
Joana Mateu Adrover

Llicenciada en Psicologia, Executive Coach Certificada per l’Escola Europea de Coaching, graduada per la International Coaching Federation. Docent col·laboradora en Programes de Màsters a la UAB, en el BBA d’ESADE i col·laboradora en els programes de mindfulness d’EADA.

Professora en Mindfulness qualificada pel Centre for Mindfulness Research and Practice (CMRP) de la Universitat de Bangor- UK, Coordinadora de grups de pràctica de Mindfulness de l’Associació Espanyola de Mindfulness (AEMind). Formació Avançada Mindfulness en la pràctica clínica (AEMind), MBSR (Mindfulness-based stress reduction), MBCT (Mindfulness-based cognitive therapy), MSC (Mindfulness Self-Compassion) i  CFT (Compassion Focused Therapy). Especialitzada en acompanyament en processos de transició i desenvolupament de persones i equips. Sòcia titular de l’Associació Espanyola de Mindfulness-AEMind. Imparteix programes d’entrenament Mindfulness per a empreses i particulars des de 2009.

*Programa MBCT (Mindfulness-based cognitive therapy) supervisat per professors certificats de la Bangor University – UK

Reserva plaça per al curs

Nom (*)

Cogoms (*)

Correu (*)

Telèfon (*)

Curs d'entrenament Mindfulness

Vull plaça per a: (*)

* Dades obligatòries